Over ons

Het bedrijf

Bijlsma Constructies ontwerpt, berekent en fabriceert voor u equipement, constructies en architectuur op maat. Hierbij moet u denken aan statische en dynamische constructies van zowel STAAL, RVS als ALUMINIUM. Bijlsma Constructies ontzorgt, zodra de specificatie van het product is ontvangen nemen wij alle onderdelen van het ontwikkeling en/of fabricage proces van u over. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde en gecertificeerde partners voor de disciplines die wij zelf niet in huis hebben, om u zodoende te voorzien van een turn key product.

Kwaliteit

Bijlsma Constructies werkt met gekwalificeerd personeel met elk hun eigen specialisme. Bijlsma Constructies werkt onder verschillende kwaliteitssystemen.

✔ NEN-EN-1090-2 Exc. 3
✔ Euronorm – TUV – AWS D 1.1 – ASME – Lloyds – DNV – BV – DIN

Tevreden klanten

Een tevreden klant, dat is het doel van Bijlsma Constructies. Daarvoor gaat Bijlsma Constructies geen uitdaging uit te weg. ‘De kunst is om goed te luisteren naar de klant, betrokken te zijn en op elk gewenst ogenblik sparringpartners te zijn, ook tijdens het ontwerp- en productieproces. Het zijn juist deze details die voor een tevreden klant doorslaggevend zijn. Alleen dan kan het resultaat optimaal zijn.’

Vakmanschap

Bijlsma Constructies levert kwaliteit, is flexibel en snel. Daar zorgt een team van ervaren vakmensen voor door hun ervaring en optimale kennis en kunde van hedendaagse technieken binnen elke discipline. Ze doen hun werk met passie.

Branches

Bijlsma Constructies is actief binnen de branches;

✔ Offshore- en Kranenbouw
✔ Industrie- en Utiliteit sector
✔ Architectuur
✔ Infra
✔ Apparaten- en Attractiebouw
✔ Scheeps- en Jachtbouw

© 2020 - Bijlsma Constructies Cookies